Hammaslääkäri Espoo – Johanna Uski

Tehokasta ja kivutonta hammashoitoa Tapiolassa

 

Tarjoan hoitoa uusimmilla menetelmillä kaikilla hammaslääketieteen osa-alueilla aina yksinkertaisista paikoista vaativiin keraamisiin Cerec-paikkoihin. Hoidan mielelläni koko perheen, joten myös lapset ovat tervetulleita.

Käytössäni on edistyksellinen hammaslaser, joka mahdollistaa laadukkaamman, monipuolisemman ja kivuttomamman hoidon kuin aikaisemmin. Moni potilas on saanut siitä avun hammaslääkäripelkoonsa.

Uusimmalla CEREC-tekniikalla hammaslääkärisi saa nopeasti korjattua hampaasi luonnollisen näköiseksi. Ei enää hankalia välivaiheita, ei väliaikaisia paikkoja eikä pitkää odotusaikaa.

CERECillä saat vioittuneeseen hampaaseen uuden, täysin omaasi vastaavan keraamisen paikan tai pinnan nopeasti yhdellä vastaanottokäynnillä. Erinomaiset tulokset yli kahdenkymmenen vuoden ajalta kertovat, että CERECillä tehty keraaminen paikka on myös erittäin kestävä. Keraamisesta paikasta ei irtoa mitään aineita eikä sille voi allergisoitua.

CEREC on ihanteellinen ratkaisu sinulle, joka haluat säilyttää luonnollisen värin hampaissasi. Lopputulos on kuin oma hammas ja tuntuu myös siltä.

Hammashoito on mahdollista myös esilääkityksessä.