Olemme muuttaneet täysin uusiin vastaanottotiloihin osoitteeseen Hammas Mehiläinen Tapiola | Länsituulentie 10 (M-taso). Samassa osoitteessa toimii myös Mehiläisen lääkärikeskus. Lääkäriasemalle kuljetaan M-tasolta Stockmannin Herkun ja K-Supermarket Tapiolan vierestä.

 

Suun tulehdus voi altistaa koronavirukselle. Suomalaiset ovat erityisen alttiita, sillä jopa 60 prosenttia aikuisväestöstä sairastaa jonkinasteista parodontiittia.
Lue lisää: https://www.is.fi/terveys/art-2000006506050.html

Olemme koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta avoinna. Seuraamme tarkasti valtakunnallista tilannetta ja viranomaisohjeita. Ilmoitamme, jos aukioloomme tulee muutos. Olemme tehostaneet vastaanoton siivousta ja desinfiointia entisestään, joten meille on turvallista tulla.

Huomioithan, että emme ota tällä hetkellä vastaan potilaita, joilla on lieviäkään flunssaan liittyviä oireita.

Koronaepidemian aikana on erityisen tärkeää huolehtia suunterveydestä. Suun ja hampaiden terveys vaikuttaa kokonaisterveyteen ja suu voi toimia infektioporttina. Sen vuoksi on tärkeää pitää huoli, ettei suun alueella ole oireettomia tulehduksia, jotka yhdessä muiden infektioiden kanssa voivat aiheuttaa laajemman tulehdustilan elimistöön. Päivittäisen suun hoidon lisäksi muista säilyttää perheen hammasharjat erillään ja sairastelun jälkeen vaihtaa hammasharja uuteen.

Varaa aika vastaanotolle Espoon Tapiolaan: VARAA AIKA

Hammaslaser on kivuttomampi vaihtoehto

lokakuu 15, 2013

Onko hammaslääkärissä käynti pelottavaa ja epämiellyttävää? Hammaslaser voi olla ratkaisu! Käytän hammaslaseria hyvin monipuolisesti paikkauksissa, juurihoidoissa, ienleikkauksissa sekä –muotoiluissa. Laserin käyttö suun alueen hoidossa mahdollistaa laadukkaamman, monipuolisemman ja kivuttomamman hoidon kuin aikaisemmin. Moni potilas on saanut avun hammaslääkäripelkoonsa. Potilaalle laserporaus on ehdottomasti miellyttävämpi ja kivuttomampi tapa verrattuna perinteiseen poraukseen. Laserporauksessa lasersäde pyyhkii pitkin kohdekudoksen pintaa. […]

Read the full article →

Hammaslääkäri Espoo – Johanna Uski

joulukuu 17, 2012

Tehokasta ja kivutonta hammashoitoa Tapiolassa   Tarjoan hoitoa uusimmilla menetelmillä kaikilla hammaslääketieteen osa-alueilla aina yksinkertaisista paikoista vaativiin keraamisiin Cerec-paikkoihin. Hoidan mielelläni koko perheen, joten myös lapset ovat tervetulleita. Käytössäni on edistyksellinen hammaslaser, joka mahdollistaa laadukkaamman, monipuolisemman ja kivuttomamman hoidon kuin aikaisemmin. Moni potilas on saanut siitä avun hammaslääkäripelkoonsa. Uusimmalla CEREC-tekniikalla hammaslääkärisi saa nopeasti korjattua hampaasi […]

Read the full article →