Olemme muuttaneet täysin uusiin vastaanottotiloihin osoitteeseen Hammas Mehiläinen Tapiola | Länsituulentie 1 (katutaso). Samassa rakennuksessa sijaitsevat myös Pikkujätti ja lääkärikekus Aava. Tervetuloa tutustumaan!

 

Onko hammaslääkärissä käynti pelottavaa ja epämiellyttävää? Hammaslaser voi olla ratkaisu!

Käytän hammaslaseria hyvin monipuolisesti paikkauksissa, juurihoidoissa, ienleikkauksissa sekä –muotoiluissa.

Laserin käyttö suun alueen hoidossa mahdollistaa laadukkaamman, monipuolisemman ja kivuttomamman hoidon kuin aikaisemmin. Moni potilas on saanut avun hammaslääkäripelkoonsa.Hammaslaser_fidelis

Potilaalle laserporaus on ehdottomasti miellyttävämpi ja kivuttomampi tapa verrattuna perinteiseen poraukseen. Laserporauksessa lasersäde pyyhkii pitkin kohdekudoksen pintaa. Perinteiseen poraukseen liittyvä paineen ja tärinän tunne jää kokonaan pois. Laserpulssi on kestoltaan niin lyhyt, etteivät potilaan kipuhermot ehdi siihen reagoida. Suurin osa potilaista ei tarvitse puudutusta tavanomaisen paikkaushoidon yhteydessä.

Hammaslaserin edut:

  • Nopea, tehokas, tarkka ja hygieeninen
  • Kivuttomampi kuin perinteinen poraaminen
  • Puudutteiden ja kemikaalien tarve vähenee
  • Kudokset paranevat nopeasti käsittelyn jälkeen
  • Jälkioireiden ja -tulehdusten määrä vähenee
  • Paikkauksen jälkeinen viiltely vähenee

Lasersäteen käyttö on hygieenistä, sillä laser itsessään tappaa bakteereita hoidettavista hampaista. Tämä vähentää kemikaalien käyttöä ja edesauttaa kudosten paranemista leikkausten jälkeen. Pitkiä antibioottikuureja jälkihoitona ei enää välttämättä tarvita. Laseria käytettäessä ei tarvita myöskään muovipaikkojen vaatimaa erillistä kemiallista happoetsauskäsittelyä. Tämä nopeuttaa paikkaustoimenpiteitä ja vähentää hampaiden paikkauksen jälkeistä viiltelyä.

 

 

Hammaslääkäri Espoo – Johanna Uski

joulukuu 17, 2012

Tehokasta ja kivutonta hammashoitoa Tapiolassa   Tarjoan hoitoa uusimmilla menetelmillä kaikilla hammaslääketieteen osa-alueilla aina yksinkertaisista paikoista vaativiin keraamisiin Cerec-paikkoihin. Hoidan mielelläni koko perheen, joten myös lapset ovat tervetulleita. Käytössäni on edistyksellinen hammaslaser, joka mahdollistaa laadukkaamman, monipuolisemman ja kivuttomamman hoidon kuin aikaisemmin. Moni potilas on saanut siitä avun hammaslääkäripelkoonsa. Uusimmalla CEREC-tekniikalla hammaslääkärisi saa nopeasti korjattua hampaasi […]

Read the full article →